Boka tid på 08-654 47 00 | Mån-Tor: 07:00 - 17:00, Fre: 07:30-16:00 & Lör/Sön: Stängt | Hitta hit

Bilverkstad Kungsholmen

Bilverkstad Kungsholmen

Välkommen till oss på Mekonomen, en bra bilverkstad på Kungsholmen som utför bilservice och bilreparation på alla bilar, oavsett vilket märke det gäller. Vi finns centralt beläget på Kungsholmen vid Fridhemsplan.

Vi har många års erfarenhet som bilverkstad och många duktiga mekaniker som utför alla typer av arbeten, till oss kan du alltid vända dig med förtroende!

Vi vill att du som kund ska vara trygg med att komma till oss för att serva och reparera bilen och arbetar därför med stort fokus på noggrannhet och kvalitet. Våra mekaniker har lång erfarenhet och är mycket duktiga på det de gör, arbetet blir alltid grundligt och snyggt utfört.

Om oss som bilverkstad

Vi servar alla bilar till bra priser och givetvis erbjuder vi förmånliga garantier. Detta innebär ett års garanti på alla utförda arbeten och tre års garanti på alla reservdelar, med andra ord kan du alltid lita på oss som en professionell och nogrann bilverkstad.

Till oss är du välkommen året om och som bilverkstad köper, säljer och förvarar vi även dina däck åt dig.

Kom till oss på Mekonomen för er bilreparationbilverkstad bilreparation kungsholmen

Vår verkstad ligger på Drottningholmsvägen 19 på Kungsholmen, dit du är varmt välkommen när det är dags för en bilservice eller bilreparation.

Om du har några andra frågor om våra tjänster eller om oss som bilverkstad är du välkommen att ringa till oss eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här på vår hemsida.

Mekonomen Fridhemsplan

Adress: Drottningholmsvägen 19

Hitta till oss

Ring oss: 08-654 47 00

Bilverkstad Kungsholmen

Bilservice och reparationer av alla bilmärken.

Profesionell bilservice av erfarna mekaniker. Självklart servar och reparerar vi alla bilmärken.

Läs mer om Bilservice

Däck och Däckförvaring
Köp nya däck hos oss.

Vi byter däck, förvarar dina däck och säljer nya däck & fälgar.

Läs mer om Däck & Däckhotell.